Àtics a Barcelona

Barcelona és actualment un dels principals destins que moltes persones escullen com la seva futura llar permanent, ja que es tracta una de les ciutats més destacades d'Europa. Amb una població de 1,6 milions d'habitants, la ciutat de Barcelona és el nucli central d'una regió metropolitana de 2.500km2 de superfície i prop de 5 milions d'habitants.

La demanda d'àtics a Barcelona creix notablement i això també es deu al creixement de la ciutat i l'arribada de moltes persones que vénen a la ciutat per feina o simplement per canviar d'aires i estil de vida. L'encant de Barcelona fa que sigui una ciutat molt atractiva per a nous projectes i inversions i això atreu nous residents en recerca de la seva nova llar. Les preferencies dels nouvinguts i dels ja residents es decanten cap a la recerca de compra d'àtics a Barcelona, ja que la ciutat brinda vistes increïbles durant tot l'any .

Comprar àtics a Barcelona

Actualment comprar àtics a Barcelona s'ha convertit en el somni de molts dels nous residents, això es deu en part a la gran recuperació del sector immobiliari; els preus dels habitatges han millorat i també la qualitat dels mateixos. Si a aquests elements hi afegim el luxe de tenir des de casa vistes espectaculars de la ciutat, llavors entendrem l'auge en l'interès de comprar àtics a Barcelona.

A la Ciutat Comtal trobareu moltes zones i barris pintorescos, barris familiars, moderns, amb molta activitat cultural, gran oferta comercial, a prop del mar o de la muntanya, són diverses les alternatives per escollir en una ciutat tan diversa com Barcelona.

Áticos en venta en Barcelona

A més de la característica més valorada dels àtics en venda a Barcelona, la qual per descomptat són les vistes de la ciutat, també és el amplis que poden arribar a ser independentment de la zona que trieu com la vostra residència permanent, la majoria dels àtics a Barcelona solen ser habitatges reformades o d'obra nova ubicats a les millors zones la ciutat. Imagina poder tenir des de casa una visió immillorable de la Sagrada Família en una zona on a més expliquis amb totes les comoditats i serveis per no haver de allunyar massa del teu barri.

En Home Group estem disposats a ajudar-lo i assessorar-lo en tot el que necessitis per trobar el que serà la seva futura llar a Barcelona.