Àtics a l'Eixample

L'Eixample, és un dels barris del centre de la ciutat de Barcelona més nous. És una zona de caràcter modern en la qual tots els seus edificis tenen més de 100 anys. A causa de l'arquitectura de l'època, tots els àtics de l'Eixample són molt amplis i de sostres alts.

Va ser en el 1850 quan un arquitecte català anomenat Ildefons Cerdà va ser l'encarregat de fer els plànols d'aquest cèntric barri. A causa de la seva debilitat urbanística de l'aquitecte, les línies rectes, tot l'Eixample té forma de quadricula.

Aquesta distribució dels edificis tens dos aspectes molt positius. El primer és que és impossible perdres i el segon és que la majoria d'edificis tenen un pati interior, on poder treure el cap des de la terrassa del seu àtic de l'Eixample.

Comprar àtics a l'Eixample

Així doncs, comprar àtics a l'Eixample és tenir la possibilitat d'adquirir un tros de la història urbanística de Barcelona. Cadascun dels seus edificis tenen un antiguitat de 100 anys. És a dir, 10 dècades en què han passat a formar part de l'encant de la Ciutat Comtal.

Un dels privilegis de comprar àtics a l'Eixample, és adquirir un àtic en un dels edificis d'art nouveau i amb això formar part de la història de Barcelona.

A més, a escassos metres de la seva àtic estan situats emblemàtics llocs com són: Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia i la Casa Milà.

Àtics en venda a l'Eixample

Es tracta d'una zona residencial molt cèntrica. Els àtics en venda de l'Eixample són habitatges molt àmplis i situats, sense cap mena de dubte, en una de les zones amb més encant de Barcelona.

A més l'Eixample, posseeix una gran activitat nocturna a la qual poder sortir a sopar a un exquisit restaurant i prendre una copa abans de tornar a casa donant un agradable passeig.

Si està buscant àtics en venda a l'Eixample, confieu en la llarga trajectòria de Home Group. Triar entre una àmplia multitud de àtics en venda a l'Eixample li serà molt més fàcil amb l'ajuda del nostre equip de professionals.