HOME GROUP

HOME GROUP, empresa dedicada al sector immobiliari de manera integral i amb diversos satèl·lits corporatius que la representen: SELECT, N+LLOGUERS, WHIMF, ASSEGURA'T, RENOVA'T, FINANÇA'T i el mateix HOME GROUP. Vàrem néixer liderats per professionals amb una experiència de més de 15 anys en el sector immobiliari.

Des del principi, la nostra marca va crear tendència, la visió global d'entendre el sector immobiliari, el tracte exquisit als seus empleats i la recerca constant de la excel·lència fan de HOME GROUP un holding immobiliari amb caràcter propi, essència familiar i una realitat d'equip.

Situats al cor de Barcelona, en un privilegiat àtic dúplex de 600 m² i 300 m² de terrassa al carrer Fontanella n º 21, i estratègicament ubicats a tres locals a peu de carrer, a Gràcia, al carrer Torrent de l'Olla nº 128, a l'Eixample, a l'Avda. Roma nº 132 i a la Sagrada Família, al carrer Lepant nº 300, tots el locals patrimoni de l'empresa ens donen solidesa i força al mercat, tot presentant una imatge innovadora que trenca amb la imatge convencional d'una agència immobiliària.