Pisos a Barcelona

En Home Group sabem que Barcelona és una de les primeres opcions a l'hora de triar un lloc per viure, ja que es tracta una de les ciutats més destacades d'Europa gràcies a la seva multiculturalitat, opcions d'oci i qualitat de vida. La demanda de pisos a Barcelona és cada vegada més gran, això també es deu al creixement de la ciutat. Els nombrosos projectes i inversions que es realitzen ara a la ciutat fan que arribin nous residents en recerca de pisos a Barcelona dels quals fer la seva llar permanent.

Amb una població de 1,6 milions d'habitants, la ciutat de Barcelona és el nucli central d'una regió metropolitana de 2.500km2 de superfície i prop de 5 milions d'habitants, que representen el 63,4% de la població catalana i el 10 , 2% de l'espanyola. No en va, la capital catalana és una de les principals aglomeracions metropolitanes d'Europa, sent superior a la de les àrees de Berlín, Roma o Estocolm. En aquesta línia, la comunitat catalana posseeix un PIB per càpita de 26.666 euros, superior a la mitjana espanyola (22.279 euros) i a la mitjana de la Unió Europea, de 24.486 euros.

Comprar pisos a Barcelona

En l'actualitat la comprar pisos a Barcelona és una tasca relativament fàcil, això es deu en part a la gran recuperació del sector immobiliari; els preus milloren i també l'oferta d'habitatges de qualitat, el que fa que les condicions siguin òptimes per decidir ser propietari d'un pis a la ciutat. Barcelona és una ciutat molt atractiva per a qui decideix comprar, i això és també gràcies al ventall d'opcions que aquesta té.

A Barcelona hi ha moltes zones i barris on escollir per a tots els gustos, barris més familiars, moderns, tradicionals i altres d'alt standing, però la característica que comparteixen entre és la fàcil connexió que tenen entre tots. Arribar al centre de la ciutat des de qualsevol dels municipis que conforma la ciutat és tasca fàcil, i cada un ofereix als seus habitants la seva particular encant. Entre les zones preferides per comprar pisos a Barcelona podríem parlar del barri Eixample, Gràcia, Sant Andreu, Pedralbes i per descomptat el centre de la ciutat.

Pisos en venta a Barcelona 

Són molts els avantatges d'escollir Barcelona com a residència permanent, entre aquests avantatges hi ha la quantitat tan variada de pisos en venda a Barcelona. En tenir tants barris i zones que fàcilment s'adapten a les necessitats de tots els possibles compradors, són múltiples les opcions per als que decideixen venir a viure a Barcelona.

Una ciutat amb una oferta cultural àmplia, on el sector empresarial creix cada any, plena de vida i diversitat; és poc probable avorrir quan es viu en una ciutat tan moguda. L'oferta de pisos en venda a Barcelona és molt variada, pisos amplis, modestos, pisos d'obra nova, o reformats.

Des Home Group estem encantats en ajudar-lo a trobar l'opció que més s'adapti a les seves necessitats i el que serà el seu futur llar a Barcelona.