Pisos a Gràcia

Barcelona es tracta d'una ciutat polivalent i amb molta diversitat. Està dividida en una série barris on cada un conserva el seu propi encant diferenciat. El Barri de Gràcia, és un dels més populars i alhora dels més antics. El seu origen prové de l'expansió d'un poble, la Vila de Gràcia, fins arribar a formar part de la ciutat de Barcelona a nivell de districte.

Es tracta d'un dels barris amb més popularitat a nivell local, i encara que sigui un dels barris més petits, tan gran és la seva demanda que es tracta del segon barri amb més densitat de població. Els seus llocs més emblemàtics són la Plaça del Diamant, la Plaça del Sol, l'Església de la Virreina i el Parc Güell, una de les grans obres de l'artista Antoni Gaudí.

Comprar pisos a Gràcia

En comprar un pis a Gràcia s'assegura tenir una localització excel·lent, ja que es tracta d'una barri cèntric i molt ben comunicat amb diferents opcions de transport públic tant línies de bus com metro. Està molt a prop del Passeig de Gràcia, la diagonal i de Plaça Catalunya, vies d'accés a les parts més turístiques de Barcelona i centres de comerç.

No obstant això, tot i ser un barri cèntric, conserva l'estil del que en un dia va ser el poble de la Vila de Gràcia, una petita població amb la seva pròpia identitat separada de Barcelona. Es tracta d'una petita ciutat dins d'una altra ciutat, on es gaudeix d'un ambient local amb carrers de vianants, diferents places, comerços i petits parcs.

El barri de Gràcia es tracta d'un veïnat molt modern amb un estil bastant Art Nouveau Gaudeix de multiculturalitat, habitat per artistes, pintors, músics, gent gran, joves melenuts, un barri multicultural, on cada un actua amb harmonia amb els seus propis costums i les dels altres.

Pisos en venda a Gràcia

El barri de Gràcia, el qual destaca per mantenir la identitat d'una petita ciutat dins d'una altra ciutat, disposa de tots els serveis i prestacions necessàries per al dia a dia. Té diferents supermercats, tant de grans marques, com també de petits empresaris de negoci local, amb petits comerços de productes frescos, ecològics i de quilòmetre zero.

Gràcia és molt coneguda per la seva gran oferta de bars, restaurants i terrasses, tots amb estil propi i de gastronomia diversa. Es tracta d'un barri amb diferents opcions d'oci, està dotat de Cinemes, teatres, sales de concerts, parcs infantils, etc., on podran distreure i poder saltar de la rutina del dia a dia amb una copa de vi en algun bar amagat en alguna de les seves carrerons o places.

A més, Gràcia, es tracta d'un barri molt participatiu i de relació directa entre els veïns, la qual cosa fa que sigui un barri de fàcil adaptació per a nous veïns, on en poc temps ja se senten com a casa.