Pisos a Horta Guinardó

Horta Guinardó és una zona molt especial de la ciutat. Famós per ser un gran mirador sobre la ciutat. On abunda la vegetació, l'aigua i les vistes immillorables des dels nombrosos miradors que ofereix el barri.

La gran industrialització que es va produir a Barcelona al segle XIX no va arribar a l'Horta fins als anys cinquanta del segle següent. No obstant això, les masies de pagès i les cases senyorials d'aquells temps es van mantenir en peu com a motiu d'orgull i representació d'una època més rural.

A partir d'aquest moment, en aquesta zona va començar la construcció dels pisos d'Horta Guinardó. No obstant això, els seus atractius rurals i el seu ambient tranquil i fresc es van mantenir intactes.

Comprar Pisos a Horta Guinardó

Un dels avantatges de comprar pisos a Horta Guinardó és la de gaudir d'una de les zones de tota la ciutat amb més àrees singulars: espais històrics, panoràmiques fantàstiques de la Ciutat Comtal, zones mediambientals i joies arquitectòniques són només algunes de les moltes avantatges que ofereix la zona.

Entre turons i valls, es troba aquest districte de Barcelona, on sens dubte és tot un luxe poder gaudir d'abundant vegetació, vistes inigualables, i un ambient tranquil allunyat de l'enrenou cèntric de la ciutat.

Pisos en Venda a Horta Guinardó

Hoy en día existe una buena variedad de pisos en venta en Horta Guinardó. Pisos cómodos y amplios ubicados en una zona muy segura y tranquila.

Si está buscando pisos en venta en Horta Guinardó, confíe en Home Group y en nuestra larga trayectoria para que la decisión de comprar un piso en Horta Guinardó sea fácil, rápida y ajustada a sus necesidades.