Pisos a l'Eixample

L'Eixample és una de les zones més noves del centre la ciutat i en la qual es troba gran part de l'encant arquitectònic de la Ciutat Comtal. Tots els seus monuments i pisos de l'Eixample tenen un caràcter modern.

Es tracta d'una zona que va ser ideada per l'enginyer urbanista català Ildefons Cerdà. Durant la dècada del 1850, va sembrar les bases de l'actual Eixample. Aquest arquitecte tenia debilitat pels traços rectes i és per això que tota la zona és una quadricula en la qual és dificilíssim perdre.

A partir d'aquest moment, i en base al seu estudi urbanístic, es va començar la construcció dels pisos de l'Eixample. Així doncs, es tracten de finques amb uns 100 anys que continuen guardant l'encant de la zona.

Comprar pisos a l'Eixample

Un dels avantatges de comprar pisos a l'Eixample és viure en una de les zones amb més encant de Barcelona. Es tracta del veritable cor de la ciutat, a causa d'això es troben multitud de botigues i oficines, ja que també es tracta del centre neuràlgic empresarial de Barcelona.

Poder gaudir diàriament de l'autèntica arquitectura Art Nouveau de la zona és un dels privilegis que té comprar pisos a l'Eixample. En aquesta zona es troben alguns dels principals atractius de la ciutat de Barcelona com són: Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia i la Casa Milà.

Pisos en venta en Eixample 

En l'actualitat existeixen una gran varietat de pisos en venda a l'Eixample. Es tracta de pisos amplis situats en una zona residencial molt segura.

A més d'una gran activitat nocturna molt respectuosa, compta gran varietat de supermercats, cafeteries i restaurants que li proveirà de tot allò que necessita sense sortir de la zona.

Si està buscant pisos en venda a l'Eixample, des de Home Group que us ajudarem a trobar el que està buscant. La decisió de comprar un pis a l'Eixample comporta multitud de requisits que gràcies a la nostra llarga trajectòria li farem una selecció de pisos en venda a l'Eixample que s'acobli a les seves necessitats.