Pisos a Les Corts

Les Corts ofereix tranquil·litat, elegància i un aire molt popular i rural. En aquest animat districte trobaràs les places i els espais més autèntics i singulars de tota la Ciutat Comtal. On podràs gaudir de la tranquil·litat que envolta tota la zona.

En els començaments de les Corts, aquesta zona es trobava despoblada, amb algunes masies agrícoles dispersades per tota l'àrea. Va ser en 1836 quan es va convertir en municipi. Avui en dia en aquest barri es barregen les classes més benestants amb les classes mitjanes de la Barcelona tradicional

Tot i que encara es conserven vestigis de l'època rural, aquesta zona va experimentar una progressiva urbanització on es van construir pisos a Les Corts. Malgrat la seva urbanització, aquest barri segueix conservant els seus orígens rurals i el seu ambient alegre i especial.

Comprar pisos a Les Corts

Un dels avantatges de comprar pisos a Les Corts és poder viure en una de les zones més tranquil·les de Barcelona. Amb un ambient envejable per moltes altres zones de la ciutat. Hi trobaràs nombrosos jardins, places i zones obertes on gaudir de l'aire pur de la zona.

Una altra de les grans avantatges d'aquest barri és que en ell podràs allunyar-te de les molestes i sorolloses aglomeracions de turistes que caracteritzen altres zones de la ciutat. En aquesta zona també hi trobaràs places i monuments que et transportaran a una altra època més rural. Com la plaça de Comas i el monument del pagès Pau Farinetes.

Pisos en venda a Les Corts

En l'actualitat hi ha una nombrosa varietat de pisos en venda a Les Corts. Es tracta de pisos còmodes ubicats en una zona residencial molt tranquil · la i segura.

Si està buscant pisos en venda a Les Corts, des Home Group et proporcionarem l'ajuda que necessitis i estiguis buscant. La decisió de comprar un pis a Les Corts comporta multitud de requisits que gràcies a la nostra extensa experiència aconseguirem una selecció de pisos en venda que s'ajusti als teus gustos i necessitats.