SERVEIS

HOME GROUP

Nosaltres si venem. Amb més de 12 anys d'experiència a l'esquena, comptem amb una cartera de clients de més de 1000 compradors potencials i una entrada de 90 nous clients per mes, tenim tots els suports de publicitat per poder invertir en la seva casa, assessors immobiliaris realitzant únicament visites pel seu immoble res més.

NOMÉS LLOGUERS

Especialistes en arrendaments. Un equip de vendes dedicat només a llogar i que dóna la mateixa importància a l'habitatge de lloguer, donant màxim servei a l'inquilí i oferint clients solvents al propietari. Assegurances de lloguer, si no li paguen, li avancem el pagament, cobreix desnonament, danys, etc. Podem saber si el llogater ha tingut problemes en altres habitatges, CERTIFICAT!.

ASSEGURA'T

De la força d'un grup immobiliari neix ASSEGURA'T; amb els preus més competitius, perquè cada pòlissa està ajustada al teu perfil i a les característiques de la teva llar. El lloguer o compra d'un habitatge és la inversió més important de la gran majoria de les famílies. ASSEGURA'T és l'assegurança de la llar que garanteix un servei professional que es farà càrrec de la reparació de l'habitatge en cas que aquest pateixi danys, total o parcial.

RENOVA'T

Compri, i dissenyi el seu gust i pagui només el 50%, amb garantia de 10 anys. La idea més innovadora en la qual el client comprador pot comprar un habitatge completament a reformar i pagar només el 50% del cost de la mateixa, amb un projecte audiovisual en 3D de com seria l'habitatge.

FINANÇA'T

Hipoteques a mesura. Ens encarreguem de gestionar tot el necessari per poder tramitar la millor hipoteca del mercat. Beneficiïs dels nostres acords per volum amb centres hipotecaris de les millors entitats, nacionals i internacionals. Amb FINANÇA'T, pagarà menys a fi de mes.