2 errors que no has de cometre al comprar una casa a Barcelona

2016-12-21

Prendre la iniciativa de comprar una casa a Barcelona és un procés que requereix un llarg temps de decisió. Durant aquest temps hem de tenir en compte una multitud de variables que analitzar. És per això que posar-se en mans de professionals ens ajuda a no cometre errors que, per falta d'experiència en el camp de la compra d'immobles, podem cometre.

Un cop tingui clar que comprar casa a Barcelona és la millor opció per a vostè, tot l'equip de Home Group estarà a la seva disposició per facilitar, mitjançant ajuda professionals de llarg recorregut, el seu procés de compra i negociació amb el venedor.

Posibles errores al comprar una casa en Barcelona 

En multitud d'ocasions ens deixem portar i podem arribar a menjar errors que a la llarga ens passen factura. La decisió de comprar una casa a Barcelona és una decisió que no s'ha de prendre a la lleugera. Durant tot aquest procés haurem de prendre les nostres decisions amb la ment freda i pensant en un futur a llarg termini.

L'error més comès entre els compradors és no saber diferenciar entre les seves necessitats i els seus somnis. És a dir, no saber diferenciar entre el que realment necessita en una casa i el que no.

Així doncs, quan ens embarquem en aquest procés de comprar una casa, haurem de tenir molt clar quines són les necessitats bàsiques que ha de complir la casa que volem comprar.

En multitud d'ocasions volem que la cuina estigui completament equipada, el saló sigui d'uns 50 metres, la casa posseeixi 3 dormitoris i una part pel relax perquè pugui convertir-se en el chill out dels teus somnis. No obstant això, aquests són alguns detalls que faran que s'incrementi de manera considerable el preu de l'immoble. Així doncs, abans de voler comprar una casa a Barcelona hem de tenir clar el que realment necessitem.

El segon error més comès és el de no informar-se de la zona en la que adquirirà la futura casa. Així doncs, en moltes ocasions ens vam decantar per un pis que reuneix tots els requisits que a priori hem delineat però es troba en una zona no molt favorable per a les nostres necessitats.

En aquest cas, hem de ser conscients de si la zona disposa d'un supermercat a prop, si té un col·legi al qual puguin anar el teus fills, si hi ha bona combinació de transport públic o si està ben comunicat amb les principals artèries de trànsit de la ciutat.

Hi ha ocasions en què comprar una casa a Barcelona en una zona que no ens agrada o no té el que necessitem pel simple fet que és més econòmica ens pot repercutir en la nostra qualitat de vida, i això a la llarga ens surt car.

En conclusió, quan vagi a comprar una casa a Barcelona analitzi bé la zona i sigui realista sobre el que realment necessita.