Aspectes a tenir en compte quan vas a comprar un pis a Barcelona

2016-12-14

Quan vam prendre la decisió de comprar un pis a Barcelona, ens sorgeixen infinitat de dubtes i preguntes. Abans de donar el pas d'adquirir un habitatge és fonamental tenir clar alguns punts clau que ens encaminaran i ens garantiran l'encert de la nostra compra.

Que tenir en compte en comprar un pis a Barcelona

Un dels principals aspectes a tenir en compte és el pressupost que volem destinar a la compra del nostre pis. Quan definim el nostre pressupost disponible hem d'incloure en aquest pressupost les despeses afegits a la compra de l'immoble, és a dir, les despeses de gestions i la quota de l'entrada que hem d'abonar per a la compra.

El segon aspecte de major rellevància és el tipus d'immoble que volem adquirir, ja que no és el mateix ni requereix el mateix desemborsament monetari comprar un pis d'obra nova que un de segona mà.

Així doncs, adquirir un pis d'obra nova et garanteix que l'immoble està en perfectes condicions i està llest per entrar. Amb pisos d'obra nova tens el suport del constructor i la garantia del venedor que tot està en perfecte estat i que no necessitaràs realitzar cap reforma.

Si optem per comprar un pis de segona mà hem de tenir en compte les condicions en què es troba el nostre futur llar. Hem de contemplar les possibles reformes que vagin a ser necessàries. És fonamental que fem un càlcul estimat del desemborsament monetari que va a ser necessari i si aquest està dins del nostre pressupost total. No s'ha de cometre l'error de no preveure aquesta despesa o pensar que la reforma que necessita el nostre futur pis serà reduïda. Fer una taxació estimada de la despesa de la reforma és fonamental per no tenir sorpreses en un futur.

Tenir clar el tipus de pagament que realitzarem quan hem decidit comprar un pis a Barcelona és fonamental, pagar al comptat o mitjançant un pagament fraccionat són dues de les diverses formes de pagament.

Quan paguem al comptat, ens suposa el desemborsament total del preu de l'habitatge. Però d'altra banda, si hem decidit pagar el nostre futur pis de manera fraccionada haurem embarcar-nos en un préstec hipotecari. És a dir, de la mà del banc rebrem una determinada quantitat de diners en funció de la nostra edat, els nostres ingressos i la nostra estabilitat econòmica.

Un cop tinguem clars els anteriors punts, hem d'escollir bé al venedor. Posar-se en mans d'una immobiliària de llarg recorregut com Home Group és un encert segur. La nostra immobiliària a Barcelona compta amb més de 12 anys d'experiència, els quals hem recorregut pas a pas de la mà de tots els venedors i compradors que han confiat en els nostres serveis.

Aquests són els 5 punts indispensables que s'han de plantejar abans de comprar un pis a Barcelona. De la mà de Home Group que us garantim un bon assessorament en la futura compra del teu pis.