Augment de la venda de pisos de luxe a Barcelona

2017-01-06

L'augment de la venda de pisos de luxe a Barcelona, ​​va ser una realitat en el passat 2016 i segons els pronòstics continuarà creixent al llarg d'aquest 2017.

Així doncs, durant els 12 mesos del passat 2016 la venda de pisos de luxe a Barcelona va augmentar progressivament fins a arribar a la xifra del 31%. Aquest augment considerable respecte al 2014 i 2015 apunta a la veritable recuperació en el mercat immobiliari nacional.

Com a factor a destacar, en comparació a tota la península ibèrica, Barcelona va ser la regió que es va posicionar a la capçalera en nombre de vendes amb un augment considerable del 73% en consideració a l'any passat.

A part d'aquest creixement en la venda, el preu dels habitatges en llocs privilegiats com és l'Eixample de Barcelona es va revaloritzar. A causa que en aquest cèntric districte de Barcelona és on la demanda de compra és molt superior a l'oferta ofertada. El preu dels habitatges és una dada a destacar, així doncs podem assignar com a preu mitjà dels habitatges uns 720.000 euros.

Tipologia dels compradors de pisos de luxe a Barcelona

A dia d'avui, el perfil dels compradors d'habitatges d'alt standing a Barcelona s'ha exterioritzat. És a dir, cada vegada més persones dels diferents països de la Unió Europea es decanten per la compra d'immobles de luxe per passar llargues temporades o únicament un període de vacances a la Ciutat Comtal.

Per a molts d'aquests compradors, quan pensen en comprar un pis de luxe no només es tracta de comprar un habitatge, sinó que es tracta de comprar qualitat de vida prop del mar mediterrani.

Així doncs, a la capçalera d'aquests inversors se situen els d'origen britànic i molt després situen els d'origen francès, alemany i suec. El motiu principal pel qual s'ha disparat la compra de pisos de luxe a Barcelona, ​​per part dels compradors britànics, és simple: el Brexit.

Arran d'aquest esdeveniment i amb el futur incert de Regne Unit amb la Unió Europea, els compradors britànics s'han abalançat a la compra d'immobles ja que amb el futur canvi les relacions de compra i venda es dificultaran notablement.

Des Home Group, sabem que aquest 2017 és un bon any per a la venda de pisos de luxe a Barcelona, ​​és per això que esperem que confiïs en la nostra trajectòria professional per a vendre el teu immoble.