Avantatges de comprar un àtic a Barcelona

2016-12-28

Els àtics són immobles que disposen d'unes característiques especials i molt diferents a la resta de nivells d'un edifici. Així doncs, si està disposat a comprar un àtic a Barcelona, en aquest post li desvetllem els avantatges d'adquirir un immoble a l'última planta de l'edifici.

Característiques que ens decantaran a comprar un àtic a Barcelona

Les modes canvien i també en les tipologies dels habitatges. Així doncs, fa anys enrere els àtics estaven reservats per a les persones amb menys ingressos de l'edifici, com eren els porters, ja que aquests habitatges no eren tan confortables.

Això era a causa que en les últimes plantes de l'edifici feia molt més fred a l'hivern i més calor a l'estiu. A més, se li afegia el factor que no hi havia ascensors i els seus inquilins havien de pujar a peu tantes plantes com tingués l'edifici.

Però el pas dels anys i les noves tecnologies han aconseguit que aquests àtics tinguin les mateixes comoditats i privilegis (fins i tot més) que la resta de pisos de l'edifici.

A dia d'avui, estar disposat a comprar un àtic a Barcelona pot ser una gran inversió, ja que en aquest immoble es pot gaudir d'una qualitat de vida diferent.

Els àtics són un tipus d'immoble amb unes característiques molt diferenciades a la resta d'habitatges que componen un edifici i això es veu reflectit en el seu preu, ja que un àtic pot arribar a valer entre un 20% o un 30% més en comparació a les altre plantes de l'edifici. Aquests àtics solen disposar d'unes àmplies terrasses en les que poder gaudir de les vistes que otorga viure en l'última planta d'un edifici. Així com de disposar del teu propi solàrium en el qual passar llargues hores o realitzar reunions íntimes entre amics i familiars.

Un altre dels beneficis és l'escàs soroll que arriba procedent del carrer. Així doncs, en adquirir un àtic t'oblidaràs dels incòmodes i inesperats sorolls produïts pel trànsit de la zona.

Un cop estigui decidit a comprar un àtic a Barcelona, ​​només li falta posar-se en mans de professionals de la talla de Home Group perquè li puguin assessorar en aquesta important compra.

Comprar un habitatge no és una decisió que s'hagi de prendre a la lleugera i per tant es recomana posar-se en mans de professionals en el sector immobiliari perquè ens puguin donar la seva experimentada visió.

Si està decidit a comprar un àtic a Barcelona, ​​a Home Group els espera el nostre equip d'assessors immobiliaris per ajudar en la recerca.