Els beneficis d'adquirir un habitatge d'obra nova a Barcelona

2016-12-09

A dia d'avui, al mercat de la compra d'immobles ha multitud d'habitatges entre els quals escollir. Des Home Group analitzem els punts forts que posseeixen els pisos d'obra nova a Barcelona.

Avantatges de comprar un pis d'obra nova

Manteniment. A l'estar acabats de construir, compten amb els millors i més punters materials, a més de les últimes tecnologies. La qual cosa li garanteix el bon estat de tot l'immoble durant més temps. És a dir, no necessitarà fer cap reforma ni reparació fins passats uns anys.

Estalvi energètic. Com comentàvem en el punt anterior, tots els habitatges d'obra nova a Barcelona estan construïdes amb els últims materials i tecnologies en aïllament amb el que mantindràs la temperatura òptima de l'habitatge durant tot l'any. Durant els mesos d'hivern mantindrà la calor procedent de la calefacció i durant els mesos més calorosos de l'estiu mantindrà la casa ben refrigerada.

Distribució de l'habitatge.
Els pisos d'obra nova a Barcelona tenen una distribució més moderna i adaptada a la manera de vida actual. Així doncs, estan ideats i distribuïts pensant en els seus futurs habitants.

Garantia. Com que és un pis que no ha estat habitat, compta amb la garantia del constructor davant de tots els inconvenients que puguin sorgir. Pot estar tranquil ja que compta amb el suport i la seguretat de poder acudir a professionals per a resoldre els possibles inconvenients que apareguin.

Situació. Els habitatges d'obra nova a Barcelona solen estar situades en una zona menys cèntrica, amb el que li garanteix que són unes zones residencials menys atrafegades. Aquest tipus de situació proporciona una vida més tranquil·la i per tant guanyarà qualitat de vida.

Avantatges fiscals. A l'convertir-nos en nous propietaris ens beneficiem d'avantatges fiscals ja que els pisos d'obra nova a Barcelona tributen per IVA. Aquest impost per l'adquisició de la nostra nova vivenda ens ho podrem desgravar en la declaració de la renda.

Estrenar habitatge.
Però sense cap dubte, el millor d'adquirir aquest tipus d'habitatges és la sensació d'estrenar casa. En ser els primers habitants de la casa, notarà una tranquil·litat i comoditat diferent i única.

A Home Group estem per aconsellar en el procés de compra del seu nou habitatge. Tot el nostre equip de professionals l'assessorarà en funció de les seves necessitats i pressupost.

Si està buscant pisos d'obra nova a Barcelona, ​​posis en contacte amb els nostres especialistes perquè li mostrin un ampli ventall d'immobles i pugui trobar la seva nova llar.