Home Group va ser a la fira Second Home

2017-02-22

A Home Group treballem dia a dia per poder millorar I oferir el millor de tots aquells que estan interessats en vendre immobles. Gràcies als nostres avenços en el sector immobiliari cada cia apropem a persones interessades en comprar pisos a Barcelona a tots els nostres clients.

Com a professionals del sector ens hem de reinventar i adquirir noves habilitats per a poder realitzar la nostra feina de la manera més eficaç i eficient possible. Relacionar-nos i expandir la nostra cartera de persones interessades en comprar pisos a Barcelona per a satisfer les necessitats dels nostres clients.

Per a aconseguir el mencionat, Home Group juntament amb importants immobiliàries del territori nacional i sota el nom Immobiliàries Associades va ser present a la fira Second Home.

La fira es va dur a terme al mes de febrer els dies 11, 12 i 13 a la localitat de Gante, a Bèlgica. Es tracta d'una fira que serveix com a eina de guia per a totes les empreses que es dediquen al sector immobiliari a la venda de segona vivenda.

Es tracta d'una fira que any rere any serveix com a plataforma per a apropar els nostres serveis al públic estranger. Com a conseqüència facilita a tots els nostres clients a trobar com abans millor, persones interessades en comprar pisos a Barcelona.

Què és i què ens ofereix Second Home? 

Es tracta de l'única fira de caràcter internacional de Bèlgica i Holanda que combina l'oferta i la demanda al sector immobiliari nacional i internacional per a la inversió en segones vivendes.

  • Es tracta d'una fira on es presenten als assistents propietats de més de 25 països.
  • El 75% dels visitants tenen un salari que duplica el salari mínim a Bèlgica i Holanda.
  • El 38% dels visitants tenen la previsió de futur de comprar una segona vivenda en els propers 12 mesos
  • Des dels seus inicis, Second Home ha rebut més de 26.000 compradors potencials.
  • Només un 30% dels assistents compra una segona casa per a convertir-la en segona vivenda.
  • El 63% compra aquesta segona vivenda com a casa vocacional.

Així doncs, una part de l'equip de professionals que formem part d'aquesta agència immobiliàra ens desplacem fins al país belga per a expandir el nostre mercat, ja que Second Home és una fira de caràcter internacional que ens serveix per a ampliar la nostra cartera de persones interessades en comprar pisos a Barcelona.