HomeGroup present en fires immobiliàries internacionals

2017-02-01

Gràcies al creixement del sector immobiliari del nostre país creiem oportú començar a potenciar els habitatges dels nostres clients en el mercat immobiliari internacional. Sabem l'atractiu que pot suposar per als compradors estrangers interessats a invertir en el nostre mercat, per aixó mateix des de HomeGroup estarem participant pròximament a algunes de les fires més importants d'Europa.

Les fires més importants d'Europa

Col·laborant amb el continu i positiu creixement del mercat en immobiliari al nostre país hem decidit prendre la iniciativa de participar en diverses de les fires immobiliàries més importants del mercat immobiliari a Europa.

La nostra meta principal serà poder potenciar el valor del teu habitatge, augmentar el nombre de compradors, garantir la venda del teu habitatge de forma ràpida, fiable i satisfactòria; estarem presentant la teva propietat en els mercats immobiliaris més eficients i per descomptat vetllarem per el teu immoble com si fos el nostre per captivar a tots els assistents de cada fira immobiliària en què estiguem presents.

Properes fires a les que assistirem

Durant els dies 11 i 13 de febrer vam estar a la fira Second Home Exhibition de Ghent, Bèlgica i durant els propers mesos seguirem presents a les fires immobiliàries de França, Suècia, Finlàndia i Anglaterra.

La nostra propera parada serà durant els dies 18 i 19 de febrer a Estocolm, Suècia, on estarem presents a la fira Stockholmsmässan. Aviat ampliarem la informació sobre la nostra participació en aquestes importants fires immobiliàries europees i l'impacte que tindrà per als nostres clients la presentació de les seves propietats en el mercat immobiliari internacional.

Estem segurs que potenciar les propietats dels nostres clients en aquestes fires tindrà un resultat positiu i favorable per a tots, per al sector immobiliari del nostre país en general i per als nostres clients. Des de HomeGroup ens comprometem a presentar les propietats de les que disposem de manera professional i amb absoluta transparència perquè la venda d'aquestes propietats sigui tot benefici i eficàcia.