Stockholmsmassan 2017: Fira immobiliària a Suècia

2017-02-08

Amb la finalitat de créixer, innovar i donar-nos a conèixer en el mercat europeu, Home Group està present els propers dies 18 i 19 de febrer a la fira immobiliària sueca anomenada Stockholmsmässan.

Es tracta d'un esdeveniment amb 14 anys a l'esquena té com a finalitat la promoció de producte immobiliari a nivell internacional. És per aquest motiu que l'equip de Home Group treballarà per poder oferir el seu producte a tots aquells que vulguin comprar pisos a Barcelona.

Home Group a la fira de Stocklholmsmassan

El nostre objectiu primordial en aquesta fira és el de potenciar el valor del ventall d'habitatges que ofereix la nostra immobiliària, amb la finalitat d'augmentar el nombre d'individus que estan interessats en comprar pisos a Barcelona.

Perquè el nostre treball dels fruits desitjats en aquesta fira, el nostre equip tindrà un participació activa sota al nom de Immobiliaries Agrupades. Així doncs, des del nostre estand treballarem per aconseguir la captació de clients que estiguin interessats en comprar pisos a Barcelona.

Any rere any l'interès per part del públic assistent ha anat en augment, fent del 2016 l'any en el que va publicar va mostrar més interès per aquest esdeveniment trencant així en el rècord en nombre d'assistents a aquesta fira celebrada a la capital del país Suec. Nombre d'assistents que es preveu superar els proper dies 18 i 19 de febrer.

Fins al moment, ja han confirmat la seva assistència a l'esdeveniment agències immobiliàries, promotors immobiliaris i agents de més de 20 països diferents. Tant les empreses que participen en la promoció dels seus immobles, com és el cas de Home Group, com els assistents podran realitzar diferents activitats durant aquest cap de setmana, com l'assistència a conferències sense cap cost afegit.

En aquestes conferències s'abordaran diferents temes relacionats amb la compravenda d'immobles. Algunes de les conferències de més interès són:

Consideracions prèvies a la compravenda d'un habitatge a Espanya.

Impostos a l'estranger. Aspectes fiscals per a ciutadans que es traslladen des de Suècia a viure a altres països.

Aspectes vinculats a comprar pisos a Barcelona i Catalunya.

Amb l'objectiu d'ampliar el nostre mercat a l'estranger i apropar el nostre producte al públic europeu Home Group treballarà al màxim els propers 18 i 19 de febrer a la fira Stockholmsmässan.