Venda de cases a Barcelona: Quant es triga?

2017-01-13

El procés de la venda de cases a Barcelona, ​​és una interacció econòmica que ens pot portar al voltant d'uns mesos, ja que per al comprador requereix una gran inversió i com a conseqüència tarda un temps determinat a prendre una decisió final.

Per al futur propietari, aquest procés de venda de cases a Barcelona no es tracta exclusivament de la compra d'un immoble, es tracta de la compra del seu futur llar.

Al llarg d'aquest procés, el comprador ha de dedicar un temps determinat per prendre una decisió final, ja que s'ha de sentir satisfet i estar 100% segur que està realitzant una bona inversió.

Venda de cases a Barcelona: Què és el que busquen els compradors?

Un estudi recent demostra que prop del 80% dels europeus afirma que està relativament satisfet amb la seva llar. A la cua d'aquesta llista, se situen els espanyols amb un 29% de conformitat amb la seva llar. Ens aventurem a afirmar que és perquè som molt exigents amb la nostra futura casa.

Aquestes dades de disconformitat donen suport que siguem un dels països de la Unió Europea que més tardem a la hora de realizar una venda de cases a Barcelona. És per això que els futurs compradors de cases visiten una mitjana de vuit propietats abans de prendre la decisió de compra. Aquest procés de decisió sol durar una mitjana de dos mesos.

A dia d'avui i gràcies al desenvolupament de les tecnologies el 81% dels espanyols comença fer la seva recerca de nou habitatge de manera online. Naveguen, investiguen i tafanegen fins que es decideixen per donar el pas i acudir a una immobiliària especialitzada en venda de cases a Barcelona com és Home Group.

Les qualitats perfectes per a la venda de cases a Barcelona

Més de la meitat dels compradors prefereixen que la seva futura llar es trobi en el centre de la ciutat.

El 95% dels residents a Espanya prefereix comprar la casa en comptes de llogar-la.

L'habitatge ideal ha de tenir una mitjana d'uns 90 m2.

Al 36% li agradaria tenir quatre habitacions, al 25% desitjarien tres habitacions i el 22% desitjarien cinc habitacions.

Aquests són alguns dels atributs que hauria de tenir l'habitatge ideal dels barcelonins. És a dir, per a la venda de cases a Barcelona, ​​els immobles que disposin aquestes qualitats seran les que es vendràn en menys temps.