Venda de pisos a Barcelona compradors estrangers

2017-01-25

L'economia espanyola comença a ressorgir a poc a poc, aquesta recuperació i juntament per tal de tan esperat cicle de recessió econòmica ja es comença a notar en les economies familiars i empresarials, sobretot en el mercat de comprar pisos a Barcelona.

Bé és cert que els indicadors econòmics comencen a mostrar pics de millora al llarg dels últims mesos. Un bon mesurador de recuperació econòmica del país és el sector immobiliari. Com a conseqüència d'aquesta millora, s'ha vist augmentada la compra de pisos a Barcelona per part de les famílies espanyoles i inversors estrangers.

Perfil del comprador de pisos Barcelona

La venda de pisos a Barcelona té un comprador amb un perfil bastant similar. Actualment, hi ha famílies nacionals que fan aquest significatiu desemborsament de diners però, segons dades del Col·legi de Registradors, al voltant del 14% de les transaccions econòmiques amb relació a la compra d'un habitatge a Barcelona procedeix de persones de fora del país.

És algunes províncies com són Alacant, Màlaga o Canàries aquest percentatge de comprador estranger arriba dades del 30%. Les nacionalitats més destacades són: britàniques, franceses, alemanyes, belgues, italianes, russes, sueques, xineses, noruecs, holandeses i marroquins.

Quan es tracta de la compra de pisos a Barcelona, ​​la internacionalització d'aquest mercat és molt beneficiosa per al comprador com per al venedor de l'immoble.

A dia d'avui, la costa catalana, en concret Barcelona segueix sent uns dels destins predilectes dels europeus per passar les seves vacances o per viure la seva preuada jubilació.

Comprador estranger de pisos a Barcelona

Perquè el futur comprador d'origen europeu tingui la garantia i confiança que la seva transacció es va a realitzar amb èxit, cal comptar amb els serveis d'una agència immobiliària de llarg recorregut com és el cas de Home Group.

Comptar amb el suport d'una agència immobiliària és un factor de garantia tant per al venedor com per al comprador, sigui de l'origen que sigui, ja que comptant amb el suport de professionals tens la garantia que tot sortirà bé, evitant així riscos innecessaris.

Una dada important a tenir en compte és que encara que el comprador sigui d'origen estranger les escriptures d'aquesta transacció es realitzen davant de notari i al nostre país. En el cas que el comprador no parli el mateix idioma que nosaltres, en el moment de signar les escriptures, el notari ha de sol·licitar un intèrpret jurat per assegurar-se la comprensió dels termes per part del comprador.

Des Home Group, ajudem a vendre pisos a Barcelona a tots els propietaris que confien en els nostres serveis com immobiliària a Barcelona.