Vendre i comprar pis a Barcelona: Assessorament Immobiliari

2017-01-18

En el moment que busquem per comprar casa a Barcelona ens posem en mans d'especialistes perquè ens assessorin, i quan es tracta de vendre el nostre propi immoble hem de fer el mateix.

Home Group som un grup empresarial que ens dediquem al sector immobiliari de manera integral. És a dir, posem a l'abast del propietari tots els avantatges per vendre la seva propietat i trobem al perfil idoni de comprador que vol comprar pis a Barcelona.

Dins dels serveis que ofereix el nostre grup immobiliari de llarg recorregut, hi ha el de comprar casa a Barcelona al comptat, valorant l'immoble de manera totalment gratuïta i sense compromís. I, en fins a 72 hores realitzem la transacció per comprar l'immoble davant notari.

Si sol·licita els serveis de la nostra immobiliària integral per vendre la seva casa, compte amb multitud de beneficis. Així doncs, assumim totes les despeses de l'habitatge, incloent-hi la hipoteca, els subministrament i l'IBI, durant el temps que triguem a trobar algun individu que tracti de comprar casa a Barcelona. A més, li regalem el certificat energètic i la cèdula d'habitabilitat.

Gràcies al nostre departament de "Home Staging", els nostres professionals potenciaran el valor del seu habitatge, amb la finalitat de fer-li molt més rentable la seva imminent transacció econòmica.

Comprar pis a Barcelona cada vegada és més ràpid

Actualment, la xifra de persones que desitja posseir un habitatge propi augmenta de manera gradual. A poc a poc, des d'aquesta immobiliària a Barcelona veiem com el sector va creixent i es va recuperant després de tots aquests anys.

Cada vegada més, es triga menys a vendre immobles a Barcelona i això és molt positiu tant per al venedor, com per al comprador, ja que la recerca de la casa perfecta pot ser una recerca exhaustiva.

Des de la nostra immobiliària integral, amb més de 12 anys a les nostres esquenes, acostem a potencials compradors als propietaris amb la finalitat d'assegurar-li vendre en el menor temps possible, amb la tranquil·litat de comptar amb un ampli ventall de professionals que l'aconsellaran en cada moment.

Si estàs pensat en vendre la teva casa a Barcelona, ​​compta amb els nostres serveis immobiliaris per a realitzar aquesta transacció i deixa'ns posar a la teva disposició multitud de persones disposades a comprar casa a Barcelona.

Sol·licita tota la informació que et sigui necessària sense cap tipus de compromís a través del nostre web.